SEBASTIAN VETTEL

Sebastian Vettel, akárcsak a srác a szomszédból. Habár négyszeres Formula-1-es világbajnok, és a sportág történetének egyik legnagyobb múltú csapatának pilótája, nincsenek sztárallűrjei. Magánéletét rendkívül óvja a médiától, s minden kérdést kerül is ezzel kapcsolatban. Egytől egyig minden pilóta tiszteletét kivívta hozzáállásával és tehetségével. 2015 óta új csapatával, a nagy múltú Ferrarival száll harcba a győzelemért! Itt kiderül hogyan! >>

      

 
 

SEBASTIAN HIVATALOS OLDALA

 

 
Orosz NAGYDÍJ 2017

Időpont: 2017. 04 28. - 04.30.
Körök száma: 53
Egy kör: 5,848  km
Teljes versenytáv: 309,745 km
Leggyorsabb kör: 1:39:094- N, Rosberg
2016-os győztes: N. Rosberg

 

Időbeosztás

 
LATEST PHOTOS

Silverstone 2017

 
IMPRESSZUM

Ha szeretnéd egy picit jobban megismerni a lapot, és azt, aki mögötte áll, akkor íme néhány információ a szerkesztőről és az oldalról:

A szerkesztőről
Oldalinformációk
Elérhetőségem

Szerkesztő: Andi
Design: Merci
Nyitás:  2011.08.01.
Téma: Sebastian Vettel, Formula 1
Kategória:  sport
Host: gportal
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox
Felbontás: 1280*800

Nyilatkozat és további információk ITT!

(c)

Copyright Seb-Vettel 2011-2017

 
PONTVERSENY

1.     Sebastian VETTEL 68
2.   Lewis HAMILTON  61
3.  Valtteri BOTTAS 38
4.    Kimi RAIKKÖNEN  34
5.   Max VERSTAPPEN  25

 
 

Tovább >>

 
CHAT

A chat cserekérésre, beszélgetésre szolgál! Reklámot nem kérek! Tartózkodj a trágár szavak használatától!

 

 
PITLANE

 

http://seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481079_71.png http://seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481083_96.png http://seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481082_98.png http://seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481087_73.png http://seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481079_80.png
http://seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481079_96.png http://seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481083_47.png http://seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481079_40.png
http://seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481081_27.png http://seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481080_17.png http://seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481080_40.png http://seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481081_43.png http://seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481079_60.png
http://seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481079_57.png      

Chatben tudsz JELENTKEZNI!
Ha leveszel, elköltözöl, törlöd az oldalad szólj! Köszönöm!
Ha nem frisselsz hosszú ideje lekerülsz.

 

 

HÍREK

Bocsánatkérés üzenetben: így zárta le Bakut Vettel és Hamilton

Sebastian Vettel és Lewis Hamilton már a futam után megbeszélték a Bakuban történteket. A Ferrari versenyzője szégyelli és megbánta tettét, ellenfele elfogadta a bocsánatkérést.
 
Aki feszült hangvételű sajtótájékoztatóra számított, annak csalódnia kellett. De a sárdobálás és a verbális verekedés is elmaradt. Bakui incidensük óta most először jelent meg a nyilvánosság előtt Sebastian Vettel és Lewis Hamilton, a spielbergi sajtószobába viszont már mindketten kisimultan, higgadtan – és érzékelhetően felkészülten – ültek be, hogy farkasszemet nézzenek a médiával és kellemetlen kérdéseikkel.
 
Vettel mindenekelőtt közölte: „Nem hiszem, hogy szükség van magyarázatra. Mindenki sokszor megnézhette, mi történt, én magam is megnéztem. Az autóban ülve egy kicsit másképp fest a helyzet, mint egy kis idő elteltével az autón kívülről nézve. Kiadtam a közleményt. A verseny után röviden beszéltem Lewisszal, és nem hiszem, hogy még jobban föl kéne fújni ezt az ügyet. Amit kellett, már elmondtam: rossz döntést hoztam, megkaptam érte a büntetésem, és elveszítettem egy lehetséges futamgyőzelmet.”
 
Ami a „rossz döntését” illeti, aztán pontosított: „Nem rossz döntés, hanem rossz manőver volt, amivel nekimentem a kerekének. Tudom, hogy mást akartok hallani, de nincs mit mondanom. Már a futam után, majd a közleményben is elmondtam, nem hiszem, hogy Lewis szándékosan féktesztelt. Egyszerűen meglepett, majd túlreagáltam. Hogy büszke vagyok-e rá? Nem. Vissza tudom fordítani az időt? Nem. Megbántam-e? Igen.”
 
Vettelt megkérdezték arról is, szándékosan hajtott-e bele a Mercedesbe, mert ezt így nyíltan egyszer sem mondta ki, és voltak elméletek, melyek szerint az integetés hevében húzta jobbra a kormányt. Zavarodottsága és mosolya egyértelművé tette, mi is történt. „Szerintem ez elég egyszerű: meglepett, akkor úgy gondoltam, hogy ő hibázott, ezért mellé mentem. Nem voltam boldog, túlreagáltam, nincs ezen mit magyarázni. Elég egyértelmű, mi történt, mindenki láthatta” – ismerte be lényegében a szándékosságot.
 
Üzenetben kért bocsánatot Hamiltontól
 
Ezt követően Hamilton is szót kapott, aki elárulta, üzenetben és telefonon is beszéltek a futam után. „Számomra már lezárt ügy ez, a versenyre koncentrálok. Már mindent elmondtam múltkor, amit el kellett mondanom. Nem hiszem, hogy a kapcsolatunk megváltozott volna. A futamot követő hétfőn beszéltünk egymással, és nem sokkal utána, talán másnap üzenetet is küldött nekem. Én csak annyit mondtam, hogy továbbra is tiszteljük egymást versenyzőként, és ugyanolyan keményen fogunk küzdeni a szezonban, mint eddig.”
 
„Az egyetlen dolog, ami zavart, hogy Sebastian azt állította, fékteszteltem őt. Az emberek, akik nézték a versenyt, azt gondolhatták, én voltam a hibás. De az adatok azt mutatták, nem így volt, egyszerűen csak közel akart maradni hozzám, és rosszul mérte föl a helyzetet. Nem volt szándékos a részemről.”
 
Hamilton azért hozzátette, a bocsánatkérés így sem jött könnyen Vetteltől. „A hétfői megbeszélésünkön az nem volt egy konkrét bocsánatkérés, de ez volt a szándék. Valójában másnap történt, hogy kaptam egy üzenetet Sebastiantól, melyben bocsánatot kért. Én pedig elfogadtam.” 
 
Amiért Vettel egy hetet várt
 
Vettelt megkérdezték, miért kellett egészen egy hetet, valamint az FIA újbóli vizsgálatát megvárnia a bocsánatkéréssel. „Nincs meg a számod, de nem is akarom” – felelte az újságírónak. „Mindenkitől bocsánat, de nem hiszem, hogy veletek kéne beszélnem erről. Lewisszal kellett beszélnem. Nem ti voltatok a legfontosabbak, hanem Lewis, aki ellen versenyzek. Ezért döntöttem úgy, hogy őt hívom fel először.”
 
Annak kapcsán, Hamilton megkeresésével miért várta meg a másnapot, pedig hozzátette: „Ez olyan, mint a vészkijáratnál: mindenki elsőként akarna átmenni rajta. Ez egyszerűen rossz időpont lett volna. A verseny után ő is biztosan elfoglalt volt. Nem lett volna helyes az autóból kiszállva odamenni. Túl sok ember állt közénk.”
 
Azt is hangsúlyozta, eszében sem volt veszélybe sodorni vagy kilökni ellenfelét. „Megkaptam a büntetésem. A pontelőnyöm Lewis fejtámaszának hibája miatt nőtt. Negyedik lettem, de megnyerhettem volna a versenyt. Én nem akartam, hogy baja essen, például megütni. Egyszerűen túlreagáltam. Nem akartam kárt tenni az autójában, lassú tempóval mentünk, de visszatekintve valóban hiba volt, és veszélyes is.”
 
A példaképszerep kötelez
 
Hamilton a futamot követően a sportág szégyenének nevezte, hogy egy négyszeres világbajnok ilyesmit tett, és azt is kiemelte, mennyire rossz példát mutatott a fiatal versenyzőknek. Ezen az álláspontján a bocsánatkérés sem változtatott. „A verseny után magam alatt voltam, de más okok miatt. Nem hiszem, hogy bármi olyasmit mondtam volna, amit ma nem tennék. Nem hiszem, hogy bármi változott volna. A hétfő nem változtatott semmin, és az üzenet is ugyanaz maradt” – állapította meg.
 
„Elvárják tőlünk, hogy példaképek legyünk, hogy a hogy a megfelelő üzenetet közvetítsük a fiatalok felé. Emberek vagyunk, ezért hibázhatunk, de összességében a sportágtól elvárható ez. Sokan akarnak a helyünkben lenni, és fontos, hogy a nekünk megadatott erőt megfelelően használjuk.”
 
„Nem vagyok rossz természetű”
 
Vettel úgy érzi, sikerült rendezni a soraikat Hamiltonnal. „Örömmel hallom, hogy ennek nincs olyan nagy hatása. Amit tettem, hiba volt. Bocsánatot kértem. Megértem, hogy Lewis csalódott volt, de örülök, hogy továbbléphetünk, és szerintem a pályán és a pályán kívül meglévő kölcsönös tisztelet segít ebben” – mondta.
 
Végül arról is kérdezték, nem érzi-e úgy, hogy rossz az alaptermészete. A mostani nem az első elborulása volt az utóbbi időben. „Nem hiszem. Értem, miért hiszed ezt, de nem így van. Sok meleg helyzet van, de nem hiszem, hogy így lenne” – cáfolt rá az ezúttal teljesen higgadt ferraris.
 
Eljött a valódi verseny folytatásának ideje!
 
/m4sport/
2017.07.06. 20:49, Andi Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 

Elõre is köszönjük, hogy pár percet szánsz segítségre, adód 1%-a sokat jelent. Adj, azért hogy mi is segíthessünk.    *****    A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!