SEBASTIAN VETTEL

Sebastian Vettel, akárcsak a srác a szomszédból. Habár négyszeres Formula-1-es világbajnok, és a sportág történetének egyik legnagyobb múltú csapatának pilótája, nincsenek sztárallűrjei. Magánéletét rendkívül óvja a médiától, s minden kérdést kerül is ezzel kapcsolatban. Egytől egyig minden pilóta tiszteletét kivívta hozzáállásával és tehetségével. 2015 óta új csapatával, a nagy múltú Ferrarival száll harcba a győzelemért! Itt kiderül hogyan! >>

      

 
 

SEBASTIAN HIVATALOS OLDALA

 

 
Orosz NAGYDÍJ 2017

Időpont: 2017. 04 28. - 04.30.
Körök száma: 53
Egy kör: 5,848  km
Teljes versenytáv: 309,745 km
Leggyorsabb kör: 1:39:094- N, Rosberg
2016-os győztes: N. Rosberg

 

Időbeosztás

 
LATEST PHOTOS

Silverstone 2017

 
IMPRESSZUM

Ha szeretnéd egy picit jobban megismerni a lapot, és azt, aki mögötte áll, akkor íme néhány információ a szerkesztőről és az oldalról:

A szerkesztőről
Oldalinformációk
Elérhetőségem

Szerkesztő: Andi
Design: Merci
Nyitás:  2011.08.01.
Téma: Sebastian Vettel, Formula 1
Kategória:  sport
Host: gportal
Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox
Felbontás: 1280*800

Nyilatkozat és további információk ITT!

(c)

Copyright Seb-Vettel 2011-2017

 
PONTVERSENY

1.     Sebastian VETTEL 68
2.   Lewis HAMILTON  61
3.  Valtteri BOTTAS 38
4.    Kimi RAIKKÖNEN  34
5.   Max VERSTAPPEN  25

 
 

Tovább >>

 
CHAT

A chat cserekérésre, beszélgetésre szolgál! Reklámot nem kérek! Tartózkodj a trágár szavak használatától!

 

 
PITLANE

 

//seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481079_71.png //seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481083_96.png //seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481082_98.png //seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481087_73.png //seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481079_80.png
//seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481079_96.png //seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481083_47.png //seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481079_40.png
//seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481081_27.png //seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481080_17.png //seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481080_40.png //seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481081_43.png //seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481079_60.png
//seb-vettel.gportal.hu/portal/seb-vettel/image/gallery/1446481079_57.png      

Chatben tudsz JELENTKEZNI!
Ha leveszel, elköltözöl, törlöd az oldalad szólj! Köszönöm!
Ha nem frisselsz hosszú ideje lekerülsz.

 

 

SEBASTIAN BLOGJA

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

(c) Jó volt a verseny stratégiánk…

Andi  2015.03.15. 22:53

Ausztrália, vasárnap

 

Ugyan nem csendült fel az olasz himnusz a dobogón, de elégedettek lehetünk a hétvégével. Sajnálatos, hogy egy apró hiba véget vetett Kimi versenyének, de igazából ez egy „tiszta” hétvége volt. Az a legfontosabb, hogy jó az autón, jó az irány és folytatjuk a munkát.  

Köszönöm és gratulálok mindenkinek, aki keményen dolgozott Maranelloban, és itt Melbourne-ben. Nélkül, ez az eredmény nem lett volna lehetséges. A rajt nem volt a legjobb, túl pörögtek a kerekek, megpróbáltam a belső íven tartani, de a gumik még hidegek voltak. Nagyszerű versenystratégiánk volt, amely lehetővé tette, hogy megelőzzük a Williamst, akiknek jó a végsebessége. Erősítenünk kell a teljesítményünkön a következő versenyeken, és aztán, egyszer, remélem közelebb kerülünk a Mercedeshez. A különbség még mindig nagy, de a csapatok közül, azt hiszem a mienk fejlődött a legtöbbet a téli időszak alatt.

Hosszú ideje álmodtam már arról, hogy a Ferrarival versenyzek és ez a legjobbkor történt. Pezsgőztem a dobogón és hagytam a csapatnak is, mert azt mondták nagyon szeretik … Köszönöm a rajongóknak. Nagyszerű kocsink van, nem csak az időmérőre, hanem a versenyre is. Reméljük ismét dobogóra állhatunk és talán párszor győzhetünk is!

(c) Írta, Andi a sebastianvettel.de alapján

(c) Elérhető cél a dobogó…

Andi  2015.03.15. 22:48

Ausztrália, szombat

 

Két lábbal kell a földön állnunk. Eddig minden rendben alakult, nem voltak gondjaink az autóval. Sajnos nem csíptük meg a harmadik helyet, amellyel a Mercedes mögé kerültünk volna, de ez van, a verseny pedig holnap lesz. Elvesztettük a harmadik helyet, mert az első köröm nem volt elég gyors; nem vagyok boldog, mert több volna benne, benne volt, hogy egy hellyel előrébb végzek. Ami a stratégiát illeti csinálhattuk volna másképp is, de ez lett az eredmény. Az első és a második messze elöl van, de a verseny holnap van és bármi megtörténhet egy nagydíj alatt. A dobogó? Nincs nagy különbség a hármadik és a negyedik hely között a rajtrácson, így azt hiszem a dobogó reális cél, és az amire törekszünk.

 

(c) Andi, sebastianvettel.de

Jó kezdet Evaval

Andi  2015.03.14. 11:06

Ausztralia, péntek

Jó nap volt ez a számunkra. Minden a terv szerint ment. Nem volta gondjaink, minden pozitívan alakult és a megbízhatósággal is minden rendben van. Sok adatot gyűjtöttünk és most nyugodtan elemezhetjük ezeket. Az idő eredmények még mindig nem világosak. A Mercedesszel szemben nagy a hátrányunk. Nico nagyon gyors volt a második edzésen. Látható, hogy a Mercedes a leggyorsabb és messze elmaradnak a többiek.

(c) Andi, a sebastianvettel.de alapján

Folytatjuk a házifeladatot

Andi  2015.03.14. 11:04

Barcelona, második téli teszt

 

Ma reggel talán egy kicsit álmos voltam. Látni akartam mire megyek, de a régi gumik voltak az autón. Elszámítottam magam, és a kavicságyban kötöttem ki. Elmondhatom: Felébredtem! Mindenki számára nehezek voltak ma a körülmények. De sok kört tettünk meg, folytattuk a munkát a megbízhatóság terén és kipróbáltunk néhány újítást is.  A hideg megnehezítette a dolgunkat. De folytatjuk a házifeladatot.

Még mindig nehéz megmondani hol állunk, de jó érzéseim vannak.

(c) Andi, a sebastianvettel.de alapján

Ez egy nagyszerű szezon volt!

Andi  2013.12.30. 21:02

24. November 2013 23:33

Egy kicsit nehéz kifejezni mi zajlik bennem. Nagyszerű szezonunk volt, és igazán kár, hogy véget ért.

Biztos vagyok benne, hogy beletelik még egy kis időbe, amíg mindazt, ami az elmúlt néhány hónapban történt feldolgozzuk, de büszkék lehetünk, és ki kell élveznünk ezt a pillanatot annyira, amennyire csak lehetséges. Büszke vagyok arra, hogy részese lehetek egy ilyen nagyszerű csapatnak, és hogy ezekkel a fiúkkal és lányokkal ünnepelhetem ezt a sok sikert.

Ma már minden a terv szerint ment, és örülök, hogy a szezon végét kettős győzelemmel zártuk és mondtam, hogy izgalmas lesz. Úgy értem, a kiállás, kissé viharosra sikerült, amely egy kicsit a tavalyira emlékeztet. Ekkor egy kis extra adrenalin termelődött, de szerencsére könnyedén visszaálltunk az élre és képesek voltunk fenntartani a pozíciónkat. Biztos szórakoztató volt nézni.

Számunkra most elérkezett a téli szünet, és én, aki annyira szeretem a munkámat, mégis azt kell mondanom, hogy egy kis szünet most tényleg nagyon jól jön. Mindannyian nehéz évet tudhatunk magunk mögött, és tényleg minden csapat kiérdemelte a jogot, hogy nyaralni menjen, pihenjen, feltöltse az elemeit. Ne aggódj, a következő szezon általában sokkal gyorsabban eljön, mint azt gondolnánk, és akkor természetesen ismét a topon kell lenni.

Mielőtt búcsúznék, szeretném megköszönni a rajongóknak, akik megmutatták, hogy soha nem hagynak cserben, mindig mögöttünk állnak és szorítanak értünk, nem számít, mennyire vagyunk jók vagy rosszak. A rajongásuk nem csak támogatott, de motivált is minket, hogy új magasságokba jussunk, amit nem tudtunk volna elérni nélkületek. Mindent nagyon köszönök, és biztos vagyok abban, hogy örökké hálásak leszünk nektek, mindenért, amit értünk csináltok. Én már várom, hogy veletek együtt kezdjük el a 2014-es szezont.

A végső köszönet Marknak jár. Nagyon örülök annak és büszke vagyok arra, hogy a csapattársam volt. Sok szerencsét kívánok neki a jövőben, és remélem, hogy amikor ideje lesz meglátogat majd minket. Ő mindig is a Red Bull család része lesz, úgy mint férfi és úgy is, mint versenyző, aki nem csak tiszteletet, de nagyrabecsülést is érdemel.


Sebastian

(c) Írta: Andi, a sebastianvettel.de alapján

Mindenre készen kell lennünk

Andi  2013.12.30. 20:57

23. November 2013 13:33

Ma mindent tényleg megtettünk és megmutattuk, hogy várakozással és taktikával gyorsan elérhetjük a célunkat. Persze ez nem volt egyszerű, a korlátozott időjárás miatt, de annál nagyobb volt az öröm, hogy bár az eső közrejátszott, végül győztesként kerültünk ki.

Persze mi már nem csinálhatjuk vissza, a végén minden jól alakult, volt két nagy és mindenek előtt egy gyors köröm. Ennek ellenére nagy volt a távolság, egy kicsit meglepett, de nem olyan fontos, hogy vitatni kezdjük. Jó volt, hogy gyorsabbak voltunk, mint Nico, aki nagyon jól küzdött és holnap biztosan lesz valaki aki miatt óvatosnak kell lennünk. Mindenre fel kell készülnünk. Jó esély van arra, hogy száraz verseny lesz, de később a kártyák teljesen átrendeződhetnek. Úgy gondolom, hogy száraz időben, mi leszünk a vezetők. Minden bizonnyal stílusosan búcsúzunk vasárnap. Most még nem ünnepi az este számunkra, most megyünk vissza a csapattalálkozóra. Meggyőződünk arról, hogy holnap minden jól megy és jó taktikával megyünk az elején, elvégre a szezon végét, ami nagyon különleges számunkra, a csúcson akarjuk megünnepelni.


Viszlát holnap!

Sebastian

(c) Írta: Andi, a sebastianvettel.de alapján

Sok mindent tettünk azért, hogy büszkék lehessünk…

Andi  2013.12.30. 19:23

22 November 2013 11:25

A szezon utolsó versenye már a nyakunkon van – hihetetlen milyen gyorsan ment el ez az év is.

Visszatekintve sok mindent tettünk, amire büszkék lehetünk, és ez az egyik fő oka annak, hogy ennyire izgatott vagyok az utolsó versenyt illetően.


Interlagos mindig különleges és igazán élvezetes visszagondolni a korábbi versenyekre itt. A 2012-es Brazil Nagydíj tele volt izgalmakkal és biztos vagyok abban, hogy ugyanez lesz vasárnap is. Ez egy nagyszerű érzés, nagyszerű látni újra ezeket az embereket, mert Brazília a motorsportért él.

Látni a sok rajongót a mi csapatunk színeiben és látni, hogy a mi zászlónkat lengetik a mindent jelenti számunkra.

Egy kicsit szomorú, hogy ez lesz Mark utolsó Formula-1-es versenye. Nem titok, hogy Mark és én nem vagyunk legjobb barátok, de tisztelem őt, mint kollegát és versenyzőt és ez sohasem változik.

Voltak hullámvölgyeink az évek során, de nagyon sokat tanultam és hálás vagyok minden egyes tapasztalatért, amit neki köszönhetek. Tehát nagyon várom, hogy még egyszer utoljára vele versenyezhessek. Biztos vagyok abban, hogy Mark mindent belead majd és megpróbál túllépni minden egyes határán.

De nem lesz ajándék a pályán sem tőle, sem tőlem, és azt hiszem , fair azt mondanom, hogy nem is számítunk erre egymástól.

Hamarosan jövök,

Sebastian

(c) Írta: Andi, a sebastianvettel.de alapján

 

Majdnem olyan, mint egy álom…

Andi  2013.12.30. 19:20

17. November 2013 13:53

Véget ért a texasi hétvégé, nagyon boldogok és elégedettek lehetünk, miután megszereztük a győzelmet.
Persze, lehet, hogy a mai ismét egyszerűnek tűnt, de biztosíthatok mindenkit, hogy elég nehéz volt ismét nyerni.

Rögtön az elején volt egy kis probléma, a tapadás nem volt olyan jó, mint ahogy azt gondoltam, de szerencsére nem került sokba. Kihívás volt megvédeni az első helyem Romainnal szemben, aki jobban kezdte a versenyt mögöttünk. De aztán viszonylag gyorsan jött az első kanyar, és felvettem a harcot. Az autó az egész verseny alatt nagyon jól ment, az elején kicsit ideges volt, de ez a lágy gumiknak köszönhető. Ez egy kis túlkormányozottságot jelentett, így nagyon óvatosnak kellett lennem különösen a kanyarokban, hogy ne veszítsem el a gumikat, főképp a hátsókra kellett figyelnem. Rövid idő elteltével rájöttünk, hogy elég jól tudunk mozogni, az autó pedig egyre jobb lett.

Ma a saját rekordomat döntöttem meg, aminek persze örülök, de nem az az oka annak, hogy autóba ülök. Nagyon nehéz számunkra, hogy mindent megértsünk, ami ma történt, mert olyan jól megy, és néha félsz, hogy ez lehet a vége. Nyolc versenyt egymás után a dobogón befejezni, különösen az első helyen hihetetlen és ez kicsit szótlanná tesz minket.  De tudom, hogy ez nem csak az én érdemem, hiszen sok ember van, akik nélkül nem lennék itt. A munkájuknak köszönhetem a rekordot, és remélem tudják, hogy ez milyen sokat jelent nekem, hogy ez így működik. Michael nem kell rosszul érezned magad, mert mindig is te leszel az egyik legjobb. Sok rekordot az örökkévalóság őriz majd, de biztos vagyok abban, hogy ez a legkevésbé sem zavarja.

Mindent összevetve szeretném, hogy a csapat minden tagja élvezze ezt az időt, amennyire csak lehetséges, mert soha sem tudhatod, hogy meddig tart. És ez az, amiért nincs probléma a motivációnkkal, mert mindig motiváltak vagyunk arra, hogy túllépjük a határainkat. Még, ha a bajnokság már eldőlt, akkor is van minden versenyen miért harcolni, és ez tesz minket mássá. Semmi sem rosszabb, mint ülni a babérjaidon, és hagyni, hogy a dolgok csak megtörténjenek, és mindenki, aki ismer engem tudja, hogy én nem ez vagyok.

Ezért ma ünneplünk, és élvezzük ezt a napot, majd összecsomagolunk és elindulunk a szezon utolsó versenyére, Brazíliában, motiváltabbak vagyunk, mint valaha, a kezdetektől fogva.

Addig is,

Sebastian

(c) Írta: Andi, a sebastianvettel.de alapján

Nem volt piknik…

Andi  2013.12.30. 19:11

17. November 2013 13:53

Sok munka van a mai időmérő mögött, a csapat és az autó is nagyszerű munkát végzett.

Reggel észrevettük, hogy a sebességváltó nem tűnik nagyon egészségesnek, így meg kellet néznünk. Ne aggódj, semmi gond nincs vele, csak elővigyázatosak voltunk, és végül ez volt  a helyes döntés. Nagyon elégedett voltam az első fordulóban, ezért is döntött úgy a csapat a későbbi megbeszélésen, hogy nem változtatunk semmi komolyat sem az autón

Még akkor is, ha minden jól néz ki, biztosak voltunk abban, hogy nem lesz könnyű. Mark nagyon kemény volt ma, de ez nem igazán meglepő. Mindkét autó nagyon jónak bizonyult. Egy kicsit több adrenalinnal vezetsz a szervezetedben, függetlenül a gyorsaságtól.

A sebességváltó miatt nem aggódom, és biztos vagyok abban, hogy minden tökéletesen fog működni holnap.

A verseny után jelentkezem!


Sebastian

(c) Írta: Andi, a sebastianvettel.de alapján

A szenvedély éltet

Andi  2013.12.30. 19:08

07. November 2013 19:30

A világbajnok ígérete Milton Keynesből: A következő szezonban még inkább túllépem a határaimat!

Ma voltam a Milton Keynesi gyárban. Folytattam a különböző kötelezettségeimet, mint például: interjúk, fotózások, stb., de a látogatásom igazi oka az, hogy a csapat minden alkalmazottjának megköszönjem – a csapatban, ahol mindeni olyan keményen dolgozik egész évben, hogy év végére, egy olyan autót raktunk össze, amellyel hét egymást követő versenyt nyertünk és megszereztük a negyedik világbajnoki címet is. Sok olyan ember van, aki gyakran nem is látja a napvilágot, mert olyan szigorú a menetrend: a lehető leghamarabb kell új alkatrészeket küldeniük, hogy minden héten egy kicsit javíthassanak az autón.

Ezért, az a legkevesebb, ha köszönetet mondhatok nekik, a kiváló teljesítményükért és az elkötelezettségükért.

Négy világbajnoki címmel sem lesz egyszerűbb a dolgunk a következő szezonban.  Azt hiszem, éppen ellenkezőleg. A siker motiválja a többi csapatot, és keményebben dolgoznak majd az autókon, és keményebben edzenek majd maguk is. Számunkra ez azt jelenti, hogy még egy szinttel feljebb kell lépnünk, még szorgalmasabbnak kell lennünk és tovább feszítenünk a határainkat.

2014 izgalmas év lesz, sok szabályváltozás és új csapattárs, aki minden bizonnyal hozzájárul majd a fejlődéshez. Nem biztosíthatlak titeket afelől, hogy minden úgy alakul a következő szezonban is, mint az idén, de megígérem, hogy mindent megteszünk majd, hogy javítsunk a teljesítményünkön és elérjük a céljainkat. Az idei évi „dominanciánk” valami egyedi volt, amit kívülről talán könnyűnek láthattak, de egyáltalán nem volt az. Minden sikertörténet mögött sok szenvedély van, szív és lélek, és nagyon boldog vagyok, mert több, mint elég jutott mindkettőből.

Sebastian

(c) Írta: Andi, a sebastianvettel.de alapján

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |